Rekruttering

Konsulent med afsæt i testværktøjer fra People Test Systems

Rekruttering med People Test Systems testværktøjer

Det kan være svært at finde den rette kandidat til et job. Min erfaring siger mig, at der ofte ikke rigtig er ressourcer og tid til overvejelser og derfor leder vi efter en erstatning uden yderligere overvejelser.

Mit mål er at hjælpe virksomheder med at finde, udvikle og fastholde det rette talent. Jeg har blandt andet flere års erfaring med at give tilbagemeldinger på People Test Systems testværktøjer – personligheds- og adfærdstest (PTP), intelligens- og færdighedstest (PTL), personligheds- og færdighedstest (PTB) samt teamværktøj (PTT). Det, kombineret med at jeg opfanger de små signaler og forandringer, et stemnings skifte i rummet, alt det usagte der foregår imellem linjerne, kort sagt alt det relationelle mellem mennesker, gør mig til en stærk holdspiller i rekrutteringen.

Recruiter, der bladrer CV'er igennem. Han får hjælp til rekrutteringen med specialist i People Test Systems Anita Sundstrup Brinkmann
Rekrutteringskonsulent Anita Sundstrup Brinkmann - specialist i People Test Systems

Rekruttering med psykologisk ekspertise og generationsforståelse

Mit teoretiske fundament hviler på en cand.mag. i Psykologi, samt en familie- & psykoterapeut MPF.

Personprofiler er oppe i tiden, jeg jonglerer altid mellem tests, generelle strømninger i tiden som jeg holder mig opdateret på fx hvad der har formet de forskellige generationer som er på arbejdsmarkedet, og min egen viden og erfaringer.

Bløde værdier er samtidig hård valuta på bundlinjen.

”Anita har en evne til at connecte både professionelt og personligt, og har noget helt særligt at byde på når en virksomhed skal rekruttere med hjertet og hjernen.”

Niels Chrestensen Hviid, Kontorchef Sikkerhedsstyrelsen

Få en uforpligtende samtale om jeres rekrutteringsudfordringer

Jeg tilbyder en uforpligtende samtale for at identificere og løse jeres rekrutteringsudfordringer. Kontakt mig nu for at optimere jeres rekrutteringsstrategi.

Anita Sundstrup Brinkmann hjælper med rekruttering vha. værktøjet People Test Systems