Par- og familieterapi

Cand.mag.psyk, familie- og parterapeut MPF

Styrk jeres relation og find mere glæde og tryghed i parforholdet

Konflikter i parforholdet tærer på energien. Parforholdet kan både være der, hvor vi føler os allermest lykkelige og der, hvor vi kan miste fodfæstet og have følelsen af at miste os selv.

Hvis vi føler os utrygge på den anden, reagerer vi på den ene eller anden måde. Nogen bliver opfarende, mens andre trækker sig væk. Uagtet hvilken måde vi reagerer på, ender vi ofte et mere ensomt sted.

Par der nyder udsigten til en solnedgang. De har brugt parterapi til at blive forundne igen.

Det er nemt at vinde en diskussion eller konflikt, men det bliver altid på bekostning af det vi længtes mest efter, relationen.

Rekrutteringskonsulent Anita Sundstrup Brinkmann - specialist i People Test Systems

Jeg guider jer til forståelse

Vi er født til at være forbundet, derfor er det smertefuldt og ensomt at klare det selv. Ikke desto mindre er det det, som ofte sker i et parforhold. Vi klarer den selv i stedet for at række ud.

Vi mister kontakten med hinanden. Når kontakten ikke er der, så er vi igang med at passe på os selv, det er bare ikke sådan, det kan se ud for din partner. Når vi trækker os og klarer det selv er det min overbevisning, at der ligger en understrøm af længsel efter kontakt og forbundethed. Det som ofte sker er, at vi gør hinanden forkerte og derved fjerner vi os længere og længere væk fra hinanden.

Jeg hjælper jer med at finde en planke at stå på mens alt andet kan føles rigtig svært. Jeg er altid meget ydmyg i mit arbejde for at forstå, hvad vi bliver ramt af hos vores partner. Jeg hjælper jer med at finde det mønster frem, som trækker jer væk fra hinanden og til en større empatisk forståelse af jer selv og hinanden.

Pris for par- og familieterapi

90 minutter: 1.600 kr.

“Da jeg rejste væk i 2 år med min familie, var jeg så splittet mellem følelsen af glæde over at forfølge min drøm og sorg over, at det ikke føltes “rigtigt”. Jeg var ked af det og kunne ikke lande i alt det nye. Jeg landede først, da jeg satte ord på og tillod mig at give plads til alle følelserne. Anita hjalp mig med denne proces og jeg tillod mig derefter at være nysgerrig på mine egne til tider modsatrettede følelser.”

– Cille Rosentoft

“Som mor til en tre-årig dreng, havde jeg mange følelser og tanker om min rolle og hvordan jeg håndterede den. Anita har hjulpet mig med at få afdækket uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre, og til at finde vej til min måde at være mor på. Anita er meget lyttende og empatisk, og det har føltes trygt at gå i et forløb hos hende.”

​- Anonym

“Vi landede i Danmark med et barn på 2 år og et spædbarn på 2 mdr. Vi forsøgte at lande praktisk og mentalt. Det var hårdt. Vi skulle både rumme dårlig samvittighed overfor børnene, konflikter mellem os forældre, kampen med at finde vores plads blandt venner og familie og melde os ind i landet igen. Vi fik begge konstateret en fødselsdepression. Men efterfølgende tænker jeg, at det ‘bare’ var flytte-stress i ekstrem grad. Vi kunne virkelig godt have brugt rådgivning fra en som dig og på den måde have forstået os selv bedre.”

– Louise Lund

Kom i gang i dag

Kontakt mig i dag og kom i gang med at styrke relationen i jeres parforhold.

Anita Sundstrup Brinkmann hjælper med rekruttering vha. værktøjet People Test Systems